Honen

Honen is het uithollen van buizen en cilinders. Wij adviseren u een bezoek te brengen aan de website van Helmink Hoontechniek.

Duurzame beurswanden

De duurzame beurswanden van Beurswand.nl gaan jarenlang mee doordat ze gemaakt zijn van hoogwaardig aluminium. Alle wanden zijn op te bouwen door één persoon.

Cursus voor veilig en duurzaam werken

Help je vakmannen om ervaren te worden in een veilige en duurzame manier van werken. Opleidingscentrum VCAplus biedt hiervoor verschillende trainingen en cursussen.

Herbruikbare transportmiddelen

Zoek je duurzame transportmiddelen? Dan zijn pallets met palletranden ideaal. Deze zijn van hout en metale delen gemaakt. De onderdelen gaan lang mee en zijn volledig herbruikbaar.

Offshore companies

There are lots of offshore companies that are originally from smaller countries. Take Kenz Figee for example. They started out as a small local company in The Netherlands. Today, they operate in numerous countries.

Vacature technische dienst

storingsmonteur, onderhoudsmonteur of allround monteur bekijk de vacature technische dienst . Hier vind je vacatures door heel Nederland van bedrijven die nog mankracht nodig hebben bij de technische dienst.

Telefoon repareren in plaats van vervangen

Mobiele telefoons worden over het algemeen binnen 3 jaar vervangen, omdat deze kapot zijn, omdat onderdelen kapot zijn of omdat ze traag geworden zijn. Het is echter ook goed mogelijk om je telefoon te later repareren. Ga hiervoor bijvoorbeeld naar MobieltjesDokter in Lelystad.

Oude telefoons belanden regelmatig op de afvalberg, terwijl de meeste onderdelen nog prima werken. Voorkom samen met MobieltjesDokter deze groter wordende afvalberg.

Gebruikte pallets

Voor het transporteren van grote batches is het handig om gebruik te maken van pallets. Bespaar op de transport door gebruikte pallets te kopen.

Duurzame pallets van kunststof

Door middel van kunststof palletskun je gemakkelijk je goederen transporteren, zonder dat je hierbij kans heb op splinters. Bovendien zijn kunststof pallets duurzaam, omdat ze erg lang mee gaan.

Houten kisten

Met een houten kist op maat transporteer je duurzaam jouw goederen. De kisten gaan lang mee en doordat ze op maat gemaakt zijn, verbruik je nooit teveel ruimte bij jouw vervoerder.

Smeersystemen in de windenergie

Een goed smeersysteem in windmolensis belangrijk om lang te kunnen blijven profiteren van je windmolen. Ambismeersystemen.nl ontzorgt je door automatische smeersystemen in de hoofdaslager en generatorlagers. Je kunt hierdoor extra lang genieten van je duurzaam opgewekte energie.

Je kantoor duurzaam inrichten

Je kunt je kantoor natuurlijk voorzien van allemaal nieuwe kantoormeubelen, maar je kunt je kantoor ook circulair inrichten met de meubels van Desko. Kijk ook eens op desko.nl.

Laat iets na voor de volgende generatie

Brink Nalateschappen helpt bij het regelen van een nalatenschap in Friesland. Via je dit nalatenschap kun je geld doneren aan goede en groene doelen, hierdoor kun je ook na het leven nog bijdragen aan een duurzame wereld.