Bedrijvengids duurzaam

Duurzame bedrijven

HONEN

Honen is het uithollen van buizen en cilinders. Wij adviseren u een bezoek te brengen aan de website van Helmink Hoontechniek.

DUURZAME BEURSWANDEN

De duurzame beurswanden van Beurswand.nl gaan jarenlang mee doordat ze gemaakt zijn van hoogwaardig aluminium. Alle wanden zijn op te bouwen door één persoon.

CURSUS VOOR VEILIG EN DUURZAAM WERKEN

Help je vakmannen om ervaren te worden in een veilige en duurzame manier van werken. Opleidingscentrum VCAplus biedt hiervoor verschillende trainingen en cursussen.

HERBRUIKBARE TRANSPORTMIDDELEN

Zoek je duurzame transportmiddelen? Dan zijn pallets met palletranden ideaal. Deze zijn van hout en metale delen gemaakt. De onderdelen gaan lang mee en zijn volledig herbruikbaar.

OFFSHORE COMPANIES

There are lots of offshore companies that are originally from smaller countries. Take Kenz Figee for example. They started out as a small local company in The Netherlands. Today, they operate in numerous countries.

VACATURE TECHNISCHE DIENST

storingsmonteur, onderhoudsmonteur of allround monteur bekijk de vacature technische dienst . Hier vind je vacatures door heel Nederland van bedrijven die nog mankracht nodig hebben bij de technische dienst.

TELEFOON REPAREREN IN PLAATS VAN VERVANGEN

Mobiele telefoons worden over het algemeen binnen 3 jaar vervangen, omdat deze kapot zijn, omdat onderdelen kapot zijn of omdat ze traag geworden zijn. Het is echter ook goed mogelijk om je telefoon te later repareren. Ga hiervoor bijvoorbeeld naar MobieltjesDokter in Lelystad.

Oude telefoons belanden regelmatig op de afvalberg, terwijl de meeste onderdelen nog prima werken. Voorkom samen met MobieltjesDokter deze groter wordende afvalberg.

GEBRUIKTE PALLETS

Voor het transporteren van grote batches is het handig om gebruik te maken van pallets. Bespaar op de transport door gebruikte pallets te kopen.

DUURZAME PALLETS VAN KUNSTSTOF

Door middel van kunststof pallets kun je gemakkelijk je goederen transporteren, zonder dat je hierbij kans heb op splinters. Bovendien zijn kunststof pallets duurzaam, omdat ze erg lang mee gaan.

HOUTEN KISTEN

Met een houten kist op maat transporteer je duurzaam jouw goederen. De kisten gaan lang mee en doordat ze op maat gemaakt zijn, verbruik je nooit teveel ruimte bij jouw vervoerder.

SMEERSYSTEMEN IN DE WINDENERGIE

Een goed smeersysteem in windmolens is belangrijk om lang te kunnen blijven profiteren van je windmolen. Ambismeersystemen.nl ontzorgt je door automatische smeersystemen in de hoofdaslager en generatorlagers. Je kunt hierdoor extra lang genieten van je duurzaam opgewekte energie.

JE KANTOOR DUURZAAM INRICHTEN

Je kunt je kantoor natuurlijk voorzien van allemaal nieuwe kantoormeubelen, maar je kunt je kantoor ook circulair inrichten met de meubels van Desko. Kijk ook eens op desko.nl.

LAAT IETS NA VOOR DE VOLGENDE GENERATIE

Brink Nalatenschappen helpt bij het regelen van een nalatenschap in Friesland. Via je dit nalatenschap kun je geld doneren aan goede en groene doelen, hierdoor kun je ook na het leven nog bijdragen aan een duurzame wereld.

DUURZAME PRODUCTVERPAKKING

Verpakkingen van papier, dat klinkt toch te mooi om waar te zijn? Paperfoam levert echter al jaren deze zogenaamde eco-friendly packaging aan bedrijven in meerdere continenten van de wereld.

TRANSPORTSYSTEMEN VOOR RECYCLING

Voor de bouw van kwalitatief goede transportsystemen kies je de producten van K&W Transmissies. Deze onderneming uit Lelystad levert uitsluitend transmissie-onderdelen van hoogwaardige kwaliteit.

DUURZAME KRATTEN

Bij Euro Pool Systeem koop of huur je duurzame kratten voor de distributie van verse producten. Deze kratten zijn herbruikbaar en inklapbaar, waardoor je zo min mogelijk transportkosten kwijt bent en het milieu zo min mogelijk belast.

MARINE PHYTOPLANKTON

Deze zeediertjes worden gebruikt in supplementen en superfoods. Bestel marine phytoplankton via Algaspring.

GOUD VERKOPEN

Verkoop je goud voor de beste prijs via Meulen goud inkoop. Meulen werkt met de huidige goudkoers, zo krijg je altijd een eerlijke prijs.

GOUD VERKOPEN IN BELGIË

Ook in België kun je terecht bij Meulen goud inkoop. Deze vestiging in België hanteert dezelfde eerlijke werkwijze. Vraag gratis een offerte aan.

GEVAARLIJKE STOFFEN DUURZAAM OPSLAAN

Sla gevaarlijke stoffen duurzaam en veilig op middels de PGS 15 wetgeving. Hiermee voorkom je lek-incidenten waarbij het milieu beschadigd raakt.

DUURZAME KAPPER

Zoek je een duurzame Kapsalon in Voorschoten, dan is A Verde Salon & Spa zeker een aanrader. Zij werken uitsluitend met duurzame en biologische producten. Kijk op de website voor meer informatie.

DUURZAAM EN EFFICIËNT ONDERNEMEN

Met lean management kun je duurzamer en meer ontspannen werken. Zorg ervoor dat alle processen geoptimaliseerd verlopen.

GEZOND EN DUURZAAM ETEN

In Apeldoorn vind je Restaurant Green Leaf, waar je kunt genieten van de gerechten uit de Aziatische keuken. Veel van de gerechten die hier aangeboden worden zijn duurzaam en kunnen thuis nogmaals opgewarmd worden. Hierdoor hoef je weinig eten weg te gooien.

DUURZAME PROMOTIEKLEDING

Bij Aktieshirts kun je duurzame T-shirts laten bedrukken met een logo en met teksten van jouw wensen. Deze shirts zijn ideaal voor promotieacties van bedrijven met een groen imago.

DUURZAAM VLEES

Bij Internet Slagerij kun je eenvoudig online vlees kopen. Lekker en duurzaam, bestel snel!

DAKEN VERDUURZAMEN

Tegenwoordig wil iedereen natuurlijk zonnepanelen en goede isolatie. Deze dakdekker in Venlo kan je hierbij helpen. Zij helpen je het dak te vernieuwen, zodat het huis via het dak minder warmte verliest. Daarnaast kun je het dak ook laten voorzien van zonnepanelen. Hierdoor is je dak nog duurzamer.

DUURZAAM KLIMAATTECHNIEK

Nieuwe en duurzame klimaatoplossingen bedenken en en ontwikkelen. Inntens Klimaattechniek wil een bijdrage leveren aan je welzijn en aan de toekomst.

DUURZAME KINDERKLEDING

De duurzame kinderkleding van iBi Free Life wordt milieuvriendelijk geproduceerd en verpakt. Daarnaast wordt een groot deel van de opbrengst gebruikt voor het schoonmaken van de oceaan.

ZONNEBOILERS EN ZONNEPANELEN

Wil je meehelpen aan een groene toekomst? Haal dan zonne-energie producten bij APSolar.

JACHTMAKELAARDIJ

Een superjacht is meestal meer dan 24 meter lang. Maak jij van je dromen werkelijkheid? De jachtmakelaardij Yachting Company biedt alles wat je nodig hebt.

VACATURE DOCENT SCHEIKUNDE

Als docent scheikunde ben je onmisbaar in het voortgezet onderwijs. Je kunt samen met je leerlingen werken naar een duurzame toekomst, dus wacht niet langer en bekijk de vacature docent scheikunde bij Metafoor.

DUURZAME ENERGITRANSITIE

FORWARD energietransitie kan u helpen met een duurzame energitransitie.

KIES VOOR BETONVLOEREN

Als je niet zeker weet voor wat voor soort vloer je moet kiezen, dan adviseren we je van harte om te kiezen voor betonvloeren. Klik op de link voor meer informatie over betonvloeren.

KIES VOOR BETONVLOEREN

Als je niet zeker weet voor wat voor soort vloer je moet kiezen, dan adviseren we je van harte om te kiezen voor betonvloeren. Klik op de link voor meer informatie over betonvloeren.

EERLIJK LENEN TEGEN LAGE RENTE

Lenen tegen een rente die behoort tot de allerlaagste van Nederland: dat doet u bij Leenattent. Bekijk de website van Leenattent en vraag binnen enkele minuten een offerte aan.

BEDRIJF ONTSMETTEN CORONA

Het is van belang dat uw personeel verantwoord en veilig te werk kan in het bedrijf. Laat daarom je bedrijf ontsmetten door een gespecialiseerde team. Dankzij een landelijke dekking is er altijd een specialist in de buurt!

PAKKET VERSTUREN

Wil je graag pakketten versturen maar rekening houden met de duurzaamheid? Overweeg dan de juiste verpakkingen te gebruiken.

ARBEIDSRECHT ADVOCAAT INSCHAKELEN

Bij geschillen met werknemers met betrekking tot cao-recht, ziekte en re-integratie en loonkwesties kan het raadzaam zijn om een arbeidsrecht advocaat in te schakelen. Zij hebben kennis van zaken zodat je het maximale uit een situatie kunt halen.

TRAINING LEIDINGGEVEN OP AFSTAND

Werken al je medewerkers thuis? Met de online training: Leidinggeven op afstand , geven we je graag door middel van een interactieve training allerlei tips en manieren om je team in verbinding te houden.

ACTIEDISPLAY

Versla je concurrentie met een actie display van PPD . Extra opvallende actie displays zorgen voor directe stijging in afzet en dus omzet. Knal die winkel uit met duurzame displays.

DUURZAAM KUNSTSTOF

Alpac biedt kunststof oplossingen zoals kunstof pallets en kunststof bakken, waarbij recycling hoog in het vaandel staat. Ze geven veel aandacht aan de inzameling en verwerking van plastic en geven een vergoeding voor het ingeleverde kunststof.

HVK-STEVENS.COM

Wil je graag advies en ondersteuning van een externe partij die gespecialiseerd is in zakelijke ondersteuning op het gebied van fiscale en juridische zaken? Kijk dan op de website van HVK-stevens.com.

WEPRODUCE.NL

Wil je graag dat je team altijd goed te onderscheiden is? Laat daarom de bedrijfskleding borduren door WeProduce.

HETRONIC RADIOGRAFISCHE BESTURING

Als u op zoek bent naar veilige en precieze bedieningsystemen voor zaken als mobiele kranen, kijk dan eens naar de radiografische besturingen van Hetronic. In combinatie met radiografische ontvangers kunt u eenvoudig apparatuur op afstand besturen en zorgen voor een veiligere werkomgeving.

DUURZAME KUNSTSTOF PALLETS

Als je gebruik maakt van kunststof pallets dan kies je voor een duurzame oplossing. Deze pallets zijn extreem stevig en gaan talloze productieprocessen mee.

VERDUURZAMEN WONING

Verduurzamen woning ? Ga voor een duurzame verwarming, zoals een warmtepomp van Air2Cool. We adviseren je niet alleen, maar installeren en onderhouden de warmtepomp ook graag voor je!

LEES DIT ALS JE MACHINES BEZIT

Heb jij machines? Vergeet ze dan niet goed te onderhouden. Voer je smeer technisch onderhoud goed uit!

BMIDDL MEDIATION

Scheiden? Bmiddl mediation Eindhoven biedt hulp op financieel, juridisch of pedagogisch vlak

FRONT END DEVELOPER VACATURES

Aan goede front end developers is tegenwoordig een zeer grote vraag. Waar vrijwel alles gedigitaliseerd wordt, is een goede website met werkend geheel in een browser. Ben jij die nieuwe front end developer die we zoeken in Amsterdam? Bekijk dan de front-end developer vacatures van Sterrk.

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt doen om ecologisch te ondernemen.

Contactgegevens

Via info @ bedrijvengidsduurzaam.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden