Bedrijvengids duurzaam

Hoe jij je tanden een witte gloed geeft

Geplaatst op

Het hebben van mooie witte tanden begint steeds meer een norm te worden. Als we kijken naar de cijfers in Amerika, dan wordt er al meer dan 11 miljard in een jaar gespendeerd aan het bleken maken van tanden. Dit bedrag bestaat uit verschillende manieren van het witter maken van je tanden. Wil jij dan ook geld besparen en alsnog wittere tanden, dan ben je bij ons aan het goede adres. We gaan het namelijk hebben hoe je natuurlijk je tanden witter kan krijgen. 

Hoe worden je tanden geler.

Eerst moeten we ons afvragen waarom onze tanden geler worden naarmate van tijd. Dat heeft te maken met verschillende factoren. Tanden worden namelijk van nature geler, hoe ouder je wordt, daar kom je niet omheen. Daarnaast zijn er ook dingen die het gele worden van de tanden kunnen versnellen. Dat heeft vooral te maken met consumptie van frisdrank, koffie, fastfood en het roken van sigaretten. Dit zijn dus aanpassingen die in je levensstijl kunt maken. 

Fluoridetandpasta. 

Het gebruik van fluoride tandpasta kan ook zeker helpen met het witter maken van je tanden. Je hebt het vast wel eens gezien bij de Kruidvat, veel tandpasta merken geven aan dat zij de tanden witter maken. Al gaat dit heel traag, het heeft daadwerkelijk effect op de kleur van je tanden. Naast deze whitening tandpasta goed zijn voor het witter maken van je tanden, zijn dit vaak ook nog fluoride tandpasta’s. Wij raden fluoride tandpasta’s altijd aan ook al is je doel niet het witter maken van je tanden. Dat komt omdat fluoridetandpasta een hele versterkende werking heeft op je tanden en goed werkt in het verwijderen van tandplak. 

Flossen.

Tandenpoetsen wordt door de meeste mensen wel tweemaal daags gedaan. Met flossen ligt het heel anders wordt vaak genegeerd door de mens omdat ze daar geen zin in hebben. Dit is vreemd danslessen is eigenlijk net zo belangrijk als het poetsen van je tanden. Dit helpt ook heel erg met het gezond houden van je gebit, dus ook met het witte houden van je tanden. Flos dus in ieder geval één keer per dag.

Je tanden bleken.

Je tanden bleken heeft het directe effect op de kleur van je tanden. Dit is gewoon een ingreep van zo’n 30 minuten en is 100% veilig. Hoelang je tanden wit blijven na het bleken van je tanden ligt aan de consumptie van frisdrank, koffie, fastfood en of je sigaretten rookt. Het gemiddelde resultaat blijft zo’n 24 maanden zitten. Je tanden worden er 4 tot 8 tinten witter van. Woon je in Amsterdam? Laat dan je tanden bleken bij tanden bleken Amsterdam

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt doen om ecologisch te ondernemen.

Contactgegevens

Via info @ bedrijvengidsduurzaam.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden