Bedrijvengids duurzaam

Loopbaanbegeleiding helpt je verder

Geplaatst op

Loopbaanbegeleiding houdt in dat jij wordt begeleidt in jouw loopbaan. Het doel hiervan is jouw capaciteiten tot zijn recht laten komen, zo word je de beste versie van jezelf. Misschien weet je nog niet zo goed waar jouw kracht ligt, met loopbaanbegeleiding kun je daar achter komen.

Duurzaamheid

Loopbaanbegeleiding is een duurzame manier van coaching. Als medewerker in een bedrijf kan het lastig zijn om alles alleen te doen, zonder feedback. Met loopbaanbegeleiding weet de medewerker wat zijn sterke en zwakke punten zijn, hier kan hij weer op inspelen. Dit zal in het voordeel werken van beide partijen omdat de medewerker beter werk zal leveren. En je zult erachter komen of de medewerker geschikt is voor de taken die hij uitvoert, of dat hij bijvoorbeeld bepaalde taken beter samen met een andere collega kan uitvoeren. Loopbaanbegeleiding is een geweldige investering omdat het op de lange termijn veel resultaat zal geven.

Resultaten

Loopbaanbegeleiding geeft zelfinzichten, dit is voor ieder mens belangrijk. Zodra jij je bezig houdt met zelfreflectie zal je veel zekerder zijn over jezelf. Dit uit zich weer tot een positief werkklimaat voor iedereen. Loopbaanbegeleiding is niet alleen gericht op waar je nu mee bezig bent, maar ook op de toekomst. Wie wil ik worden? Wat zijn mijn doelen voor de komende jaren? Dit stimuleert mensen ambitieus te zijn en bijvoorbeeld door te groeien in het bedrijf waar zij werken.

Conclusie

Loopbaanbegeleiding geeft vele zelfinzichten en is een duurzame manier van coachen waar alle partijen van profiteren. Een goede investering voor jezelf én een ander. Ben je een ondernemer en gun jij jouw werknemers ook de beste versie van zichzelf? Kies dan voor loopbaanbegeleiding. De werknemer zal jou dankbaar zijn, dat jij hen de kans geeft om te ontdekken wie zij echt zijn en waar zij goed in zijn. Het zal niet alleen lonen op persoonlijk vlak, maar ook op de werkvloer. Doel is dat iemand zelfverzekerder wordt en daardoor maakt hij of zij bijvoorbeeld betere beslissingen. Of diegene wordt veel ambitieuzer en wil door te groeien naar een leidinggevende functie. Zo´n groeiproces is alleen maar mooi om te zien. Kies daarom voor de beste coaching voor de lange termijn, dat is namelijk loopbaanbegeleiding.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt doen om ecologisch te ondernemen.

Contactgegevens

Via info @ bedrijvengidsduurzaam.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden